Vatikan Yeni Papayla Yeni Bir Haçlı Savaşına Girişecek! / Banu AVAR

0
1064

2005’de seçilen Alman Kardinal Ratzinger 8. yılda Tanrısına istifa dilekçesini verdi. Bu Vatikan’da 600 yıl sonra tekrar eden bir ilk. 1415’ten beri görevinden istifa eden bir başka papa olmamıştı..
Ratzinger, Papalık koltuğuna oturduğunda Vatikan’a bağlı din adamları hakkında 4550 çocuk tacizi davası vardı.. Ayrıca Vatikan birçok yolsuzluk, kara para aklama davasının da muhatabıydı. 2012’de Papa’nın özel yardımcısının bazı gizli evrakları basına sızdırdığı ve evraklar içinde bol miktarda kara para aklama belgeleri ve yolsuzluk iddiaları olduğu haberleri basını sardı. Dünyanın en zengin şirketi Vatikan finansal skandallarla sarsılırken 8 yılda cinsel taciz davalarının sayısı da ikiye üçe katlanmıştı.. 2012 Mayıs’ında Papa’nın istifası gündeme getirildi ve 2013’de Papa Benedikt ‘tanrı’ tarafından verilen görevden istifa edeceğini basına açıkladı.. Küresel çeteler kararı ‘saygıyla’ karşıladı!
Vatikan sözcüsü Lombardi’ye göre yeni papa seçimi Mart’ta yapılacak. Ve Kardinaller Koleji adı verilen, İtalya ve ABD ağırlıklı toplam 118 kişilik seçme yetkisine sahip Kardinal yeni Papa’yı Katoliklerin başına oturtacak. Dünyanın en zengin şirketinin başına yeni bir CEO gelecek ve gizli faaliyetleri yeni bir yön alacak!
2007’de Vatikan’da Sınırlar arasında bölümünü çekmiş ve Vatikan’a sahtekarlık davası açmış Luigi Cascioli ile görüşmüştüm. Bana dünyanın en büyük şirket ve bankalarının hisselerini elinde tutan Vatikan’ın Mussolini ve Hitler sayesinde dünyanın en zengin şirketi haline geliş hikayesini anlatmıştı. Opus Dei adlı örgütün Vatikan’a bağlı çalışan gizli örgütlerden sadece biri olduğunu hatırlatmıştı. Opus Dei, onlarca ülkede darbe, suikast, ayaklanma gerçekleştirmiş mason, mafya ve terör örgütleri ile küresel çeteyi buluşturan özel bir harekat çetesiydi!
Cascioli ‘dinlerarası diyalog’ ve din savaşlarından sözetmiş, ‘Kiliselerin İslam karşıtlığı katlanarak artacak. Kilise, İslam’a karşı başlattığı hareketi Türkiye’den başlatacak..!’ demişti.
Vatikan’ın gayrıresmi yayın organlarından Rome Report’un editörü Santiago de la Cierva da Avrupa’nın ekonomik bir birlik değil, ‘Kültürel bir bütün’ olduğunu ve bu bütünün mayasının KİLİSE/HRİSTİYANLIK olduğunun altını çizmişti..
Mason/mafya/terör örgütleri ile içiçe operasyonlar yapan ve NATO terör örgütü ile birlikte yeni ‘düşman’ İslam’a karşı harekat planlarını hızlandıracağı açıkça belli olan kilise örgütlenmesi ‘Hristiyanlık Küreselleşmenin ta kendisidir!’ diyor..
Papalık koltuğuna oturacak olan yeni ŞİRKET yöneticisi, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam alemine yeni bir haçlı savaşı için hazır ve nazır olacaktır.. Dikkatle izleyiniz..
Banu AVAR, 12 Şubat 2013
[email protected]

Önceki İçerik“TARİHİ MÜJDE”!!! / Banu AVAR
Sonraki İçerikHepimiz "Kürt'üz" Dedirtmek İçin mi? / Banu AVAR
2009’da Avrasya TV'de DÜNYA DÜZENİ adlı haber programını yaptı. 2004-2008 arasında TRT'de ‘SINIRLAR ARASINDA’ Haber Belgesel Programının yapımcısıydı. Londra City University televizyon bölümünde yüksek lisans yapan ve BBC TV Belgesel kurslarını bitiren Banu Avar BBC Türkçe bölümünde yapımcı ve sunucu olarak çalışmış, TRT’nin Londra muhabirliğini üstlenmiş; Günaydın, Vatan, Dünya, Politika gibi gazetelerde muhabir olarak çalışmış ve birçok dizi yazıya imza atmıştır. TRT 1 ve TRT 2’de yapımcılığını, yönetmenliğini ve sunuculuğunu üstlendiği "Mozaik" ve "Kaleideskop" programları yayınlanmıştır. "32. Gün" programının ilk yıllarında programın Londra muhabirliğini yapmış ve Kıbrıs, Demirkırat gibi belgesellerde yapımcı, araştırmacı olarak görev almıştır. BEN SEZAR (‘I, Ceasar’), KIRIM SAVAŞI (‘Crimean War’), BÜYÜK OYUN ‘The Great Game’ ve TRUVA ‘Troy’ gibi BBC ve Discovery Channel belgesellerinin künyesinde Türkiye prodüktörü olarak yer almıştır. 1999’da TV8’in belgesel bölümünü kurmuş, 2004’e kadar 30’dan fazla belgesele imza atmıştır. 2004 yılında -Attila İlhan ve Erol Manisalı ile birlikte- işine son verilmiştir. Denizciler, Bir Zamanlar Kıbrıs’da, Artık BİZ DE varız!, Devlerin Savaş Alanı Afganistan, Türkiye Sevdalıları gibi belgesellerden OHRİ, GÜZEL OHRİ Makedonca’ya çevrilmiş ve Makedon Ulusal TV Kanalında bir çok kez gösterime girmiştir; Rıza oğlu Haydar ALİYEV belgeseli ise Azerbaycan Devlet Kanalında defalarca yayınlanmıştır. 2004 yılında yapımına başladığı; Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Orta Asya, Çin, Hindistan, Güney Amerika ve Avrupa’dan dosyalarla 82 ülkeden konuların yer aldığı Sınırlar Arasında belgeseli 2008 mayıs ayında ABD, İsrail, Gürcistan, İsveç Büyükelçilerinin şikayetleri sonucu yayından kaldırıldı.. Bu gerekçe TRT üst yönetimi tarafından beyan edilmiştir! Avar daha sonra, 2009 Şubat - Haziran arasında AVRASYA TV (ART)'de "DÜNYA DÜZENİ" adlı haber programını yaptı. Banu Avar, 2004-2008 yılları arasında 40'dan fazla kurumdan çeşitli ödüller ve plaketler almıştır. 8 kitabı bulunmaktadır: Sınırlar Arasında (2006) Avrasyalı Olmak (2007) Hangi Avrupa (2007) ‘Böl ve Yut!’ (2008) Hangi Dünya Düzeni (2009) Kaçın Demokrasi Geliyor (2010) Gün O Gündür (2012) Zemberek (2016)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz